Fotogalerij

 

viering SAS te Kortrijk

Uitreiking mutsen te Marche-Les-Dames 3 augustus 2017

Dankzij onze uitstekende relatie met het 3Bn Para hadden wij de eer en het genoegen dankzij Majoor Marc Gellens om deze ceremonie te kunnen bijwonen. Er komen toch alweer een 13 tal onder-officieren en officieren bij te Tielen en 2 vrijwilligers. Wij hebben alvast de nieuwe para's verwelkomt en meteen reclame gemaakt over onze kring. De gasten konden het wel appreciëren dat wij ze van hart welkom heten in Tielen. Proficiat aan alle nieuwe para's en nu maar hopen dat de kazerne ook nog kan blijven bestaan.

Sinksenbraderij 4 - 5 juni in Kasterlee

Onze kring was dit jaar voor het eerst aanwezig op de Sinksenbraderij van Kasterlee. De samenwerking met onze vrienden van Nijlen verliep vlekkloos en zeker voor herhaling vatbaar! Wij hadden ook een tombola voor een duo sprong te winnen, de gelukkige was Griet De Kinderen die haar allereerste sprong op 9 juli zal maken in Schaffen om 11:00 uur. Wie interesse heeft komt gerust af om te supporteren. Dank aan alle medewerkers om dit evenement te doen slagen.

Herdenking Kolwezie te Oostende

Op zaterdag 27 mei was er alweer de herdenking van Kolwezi 1978. We mochten alweer bijzonder fier zijn op de ruime (ste) afvaardiging onder de andere Regionale.

Klimdagen in Marches Les Dames

Geniet van de foto's van Yvan Rooms

Memorial Day deel II Gerhard Gebauer

Hierbij de tweede fotoreportage van Memorial Day, je kan ze slideshow ook bekijken via Nieuwsberichten uit de Vriendenkring krijg je er meteen de Mars der Parachutisten mee bovenop.

Viering SAS te Kortrijk van 6 mei 2017

Op zaterdag 6 mei was er alweer de herdenking van de SAS-SOE op het kerkhof te Kortrijk. Onze Vriendenkring was alweer vertegenwoordigd door een mooie delegatie. Het valt steeds meer en meer op dat wij meestal in de meerderheid zijn wat betreft een afvaardiging. Een welgemeende dank aan onze leden hiervoor. We moeten ook melden dat Raymond Holvoet deze keer onverwachts niet kon aanwezig zijn op de viering wegens opgenomen met spoed in het ziekenhuis. Wij hebben in naam va de kring onze welgemeende beterschap overgemaakt via zijn echtgenote. Na de viering was er alweer de prachtige en uitgebreide ontvangst op het middeleuws stadhuis van Kortrijk en dit in aanwezigheid van de Burgemeester. Onze volgende afspraak in Kortrijk zal in September zijn bij de inhuldiging van de straten met als thema " namen van de SAS troepen en verwijzing naar de eenheden". Dit zal zeker gebeuren in aanwezigheid van de Minister van Landsverdediging en de Stafchf van het Belgisch Leger Compernolle en tal van genodigden. Later hierover meer nieuws. Geniet alvast van mijn eerste fotokes omdat onze Gerhard was verontschuldigd.

Uitstap naar Diksmuide en Ieper en viering met de Last Post

Hierbij de eerste foto's van onze uitstap naar Diksmuide en Ieper, uitgebreid verslag volgt in ons eerst volgende ledenblad einde april.

AV ANPCV in Kasteel van Beloeil

Naar jaarlijkse gewoonte was er dit keer een pracht van locatie uitgekozen. Wij hadden namelijk de eer en het genoegen te worden verwacht in het Kasteel van Beloeil. Er waren dit keer een record aantal inschrijvingen, "nl 570 manschappen" hadden zich ingeschreven om de viering mee te maken van het 50 jarig bestaan van het ANPCV en 75 jaar bestaan van de Special Forces, zij die hadden ingeschreven op het boek van de Special Forces konden hier hun exemplaar ophalen. Onze dank gaat ook uit naar onze vrienden van Regionale Antwerpen voor hun uitstekende samenwerking met onze kring. De afwezigen hadden dit keer groot ongelijk.

Wintertocht 82ste Airborne

Enkele leden van onze vriendenkring waren alweer van de partij op deze tocht en dit alweer in het gezelschap van onze mascotte " Duck ". Een uitgebreid verslag volgt nog in ons ledenblad.

Wintertocht St. Vith van 3 - 4 en 5 februari

Enkele sfeerbeelden van de deelnemers aan de wintertocht met speciale vermelding voor de mascotte DUCK!!!!!!

AV Vriendenkring 22 januari 2017

Sfeerbeelden van onze algemene vergadering van zondag 22 januari 2017 in de kazerne te Tielen.

Kersthappening - Deel 2 (foto's Jef Boex)

Hier dus nog wat foto's van onze Kersthappening. Een initiatief dat dit jaar zeker terug op ons programma komt.

Kersthappening lokaal vriendenkring

Onze laatste activiteit van het jaar was een VOLTREFFER !!! Bedankt aan iedereen voor het afgelopen jaar. Alle records werden dit jaar gebroken, onze uitstap, het tuinfeest, ons korpsmaal en de Kersthappening. Bij alle activiteiten werden een record aantal deelnemers genoteerd, uniek in het bestaan van onze club. Rest mij nog jullie allen te bedanken voor de steun en felicitaties aan ons bestuur. Wat onze Kersthappening betreft wens ik persoonlijk iedereen de heeft geholpen aan dit evenement te bedanken. Dus Paul, Rob, Robert, Cor, Marcel, Thieu, Julien, Frans, Paul Vergauwen, Eddy, Rik Stabel en Rik Gillebert, Pol en in het bijzonder de twee dames Paula en Ingrid die er op hun eentje hebben voor gezorgd voor de prachtige Kerstversiering in het lokaal, allen bedankt hiervoor. Als ik er toch eentje ben vergeten jij bent ook van harte bedankt!!!! Aan mezelf ook bedankt :-):-)

Bar-Bottom
© 2017 Alle rechten voorbehouden. Vriendenkring 3 Para - Regionale Tielen     I     Ontwerp & Realisatie : DSGDesign      I      Admin Panel