Allerlei belangrijke info

geplaatst op 6 april 2018 Nieuws uit de Vriendenkring

Beste Leden,
Hieronder wat belangrijke mededelingen waarvan er enkele zijn dat jullie uw eventuele deelname moeten bevestigingen aan de secretaris Frans Huysmans of Penningmeester Ronny Mertens.
Vrijdag 18 mei Memorial Day te SCHAFFEN.
Meer info volgt nog.
Vrijdag 22 juni Scholenloop in Kasterlee
Op vrijdag 22 juni is er een grote scholenloop in de vorm van een begeleide ” speedmars ” met de para-commando’s over een afstand van ongeveer 5 – 6 km. Er zullen zo maar eens eventjes rond de 500 leerlingen deelnemen aan deze activiteit. Wij vragen dan ook vrijwilligers (liefst heel veel) om deze dag in goede banen te leiden in samenwerking met de leiding van 3Bn Para. Er zal sponsoring voorzien worden van grote bedrijven, reclame gemaakt in plaatselijke pers en regionale televisie RTV.
Wie wil helpen graag een seintje naar Ronny Mertens ik coördineer zowat deze dag in samenwerking met Dirk Biemans. Meisjes zijn ook welkom natuurlijk :-):-)
Zondag 24 juni Land Discovery Day te Tielen (Open deur m.a.w)
Moet het nog gezegd. Eindelijk nog eens een opendeurdag te Tielen en dit keer in samenwerking met het opleidingscentrum parachutisten uit Schaffen. Ook hier hebben wij helpers nodig!! Uw naam nu graag al opgeven bij de secretaris of penningmeester. Let op ons lokaal is op die dag NIET GEOPEND !!!!!!!!
Meer info zal nog volgen.
<<< Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden. Vriendenkring 3 Para - Regionale Tielen     I      Privacybeleid      I      Admin Panel