Overlijden Guy TAHIR

geplaatst op 10 juli 2018 Overlijdensberichten

Hallo Pol en Rik,
In bijlage stuur ik u het afscheidsbeeldje die ik ontvangen heb tijdens de eredienst voor het overlijden van para Guy Tahir die een goede vriend van mij was in het karate. Wij hebben meer dan 25 jaar nauw samengewerkt in de arbitrage, de scheidsrechterscommissie en de examencommissie van de Vlaamse Karate Federatie. Hij heeft zijn opleiding voor Para van jullie in Tielen gekregen en heeft mij er vroeger veel over verteld. Guy was echt een gemotiveerde persoon die zich altijd tot het laatste inzette als hij een verantwoordelijke functie kreeg in ons karatewereldje maar ook een aangename man om mee om te gaan. Ook bij het leger heeft hij veel respect bekomen. Vandaag waren er 5 Vaandeldragers op de afscheidsdienst ter eer van hem aanwezig als ook veel kameraden van de verschillende afdelingen waar hij gediend heeft .
<<< Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden. Vriendenkring 3 Para - Regionale Tielen     I      Privacybeleid      I      Admin Panel