Sint Michaël 5 okt.

geplaatst op 22 september 2018 Nieuws uit de Vriendenkring

Beste vrienden,

 

Voor de leden uit de Kempen die samen met de trein naar Brussel centraal willen reizen in verband met de viering van st Michaël op 5 oktober .De trein die wij nemen vertrekt in Tielen om 08:13 uur en zal te Herentals om 08:23 uur vertrekken wij zullen in 2° klasse reizen (houd er rekening mee dat we voor 09:00 uur reizen en niet kunnen genieten van de seniorenpas).Ieder zorgt voor zijn eigen tickets .Aankomst in Brussel Centraal is voorzien om 09:22 uur dus ruim op tijd voor de eredienst  om 10:00uur. Het vertrek is in Brussel voorzien om 15:01 uur en zal om 16:29 uur in Tielen aankomen. Mogen we vragen om allen in een verzorgde  ANPCV kledij te komen. Tot dan.

Namens het bestuur.

 

<<< Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden. Vriendenkring 3 Para - Regionale Tielen     I      Privacybeleid      I      Admin Panel