Herdenkingsplechtigheid Westkapelle-Domburg

geplaatst op 4 oktober 2018 Nieuws uit de Vriendenkring

Beste vrienden ,

 

Net zoals verleden jaar zullen we samen met onze vrienden van Antwerpen deelnemen aan de herdenkingen van Westkapelle en Domburg ,de vriendenkring Antwerpen organiseert de ceremonie ,de busreis en het eten worden ook door hen verzorgd .Om alle misverstanden en dubbel boeking uit te sluiten opteren wij dat degenen die wensen deel te nemen rechtstreeks op de rekening van de vriendenkring Antwerpen zijn bijdragen stort met vermelding Walcheren  en niet vergeten het gekozen menu te vermelden 1 of 2 .De prijs voor dit alles is  47 €  .Mogen we U ook vragen om het bestuur(Tielen) een seintje te geven van deelnamen en de opstapplaats te vermelden. Het is een mooie en waardige herdenking we hopen op een grote opkomst.

Rekening Vriendenkring Antwerpen: BE28  7510 0153 0620        Bedrag :47€     Keuze menu:1 of 2.                  Uiterste inschrijvingsdatum  voor 23 oktober!!!!!

Para groeten,

Het bestuur.

07 Westkapelle-Domburg 1 november 2018 (2).pdf

<<< Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden. Vriendenkring 3 Para - Regionale Tielen     I      Privacybeleid      I      Admin Panel