Overlijden Wim Lambrechts

geplaatst op 13 november 2019 Overlijdensberichten

Beste vrienden,

De jongste broer van ons bestuurslid Paul Lambrecht is bij een smartelijke val overleden ,met een plechtigheid op  zaterdag 16 November te Herentals wordt  afscheid van hem genomen .Al de leden die Paul en familie bij dit afscheid hun steun en medeleven willen betuigen met het bijwonen van deze dienst zijn welkom om 9 uur bij de Aula Van den Broeck Hannekenshoek 39  2200 Herentals .We vragen dan ook om in ANPCV kledij te komen ,degenen die niet over het ANPCV kledij beschikken brengen hun rode muts mee .Gelieven op tijd te zijn er wordt veel volk verwacht .Laten we met onze aanwezigheid en steun dit leed verzachten. Dank U wel.

Namens het bestuur

<<< Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden. Vriendenkring 3 Para - Regionale Tielen     I      Privacybeleid      I      Admin Panel