Overlijden Kolonel Vaes Joseph en beschrijving loopbaan

geplaatst op 19 november 2019 Overlijdensberichten

Beste vrienden,

Het is onze droevige plicht om het overlijden van Kolonel b.d. Parachutist-Commando Vaes Joseph   te melden . Gewezen bevelhebber van 1 Bataljon Parachutisten te Diest en gewezen bevelhebber van het Opleidingscentrum Nr. 3 te Turnhout ,in de brief van de bijlagen kan je lezen wat een overvolle en  eervolle eretekens hij heeft ontvangen. Al de leden die de kolonel een laatste eer willen betuigen verzamelen op vrijdag 22 november om 9,30 uur aan de parochiale Sint-Servaaskerk, Dorp te Herselt. We wonen deze uitvaart in ANPCV kledij bij en zoals steeds de leden die niet over deze kledij beschikken vragen we hun rode of groen muts te dragen .Met deze wensen we de familie en vrienden veel sterkte toe met dit verlies.

Volgend op het overlijdensbericht kunnen jullie ook de loopbaan bekijken van Kol. Vaes.

Namens het bestuur.

Vaes Joseph (003)

VAES

 

<<< Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden. Vriendenkring 3 Para - Regionale Tielen     I      Privacybeleid      I      Admin Panel