Overlijden van clublid Guy S’Jegers

geplaatst op 12 februari 2020 Overlijdensberichten

Beste vrienden,

Met grote droefenis melden we het overlijden van ons lid Guy S’Jegers .Geboren  te Ekeren op 14 september 1970 en na een verkeersongeval  overleden te Grobbendonk op 8 februari 2020. Hij was  Para-Commando bij 3Para Tielen  17 Cie  88-89 . De begrafenis zal plaatsvinden op zaterdag 15 februari 2020 om 11 uur in de parochiekerk van St- Fredegandus  te  Deurne. Degene die met het bijwonen van de begrafenis afscheid van Guy willen nemen komen we te samen om 10,00 uur aan de kerk  Lakborslei 10  2100 Deurne. Liefst in ANPCV kledij voor de leden die geen uniform bezitten vragen we hun rode muts op te zetten. Met deze wensen we de familie en vrienden veel strekte toe met dit groot verlies.

Het bestuur.

<<< Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden. Vriendenkring 3 Para - Regionale Tielen     I      Privacybeleid      I      Admin Panel