Overlijdensbericht Stanie Lembrechts

geplaatst op 27 januari 2020 Overlijdensberichten

Beste leden,

Tot onze spijt moeten we het overlijden van Stanie Lembrechts   de schoonvader van  ons nieuw bestuurslid Livien Winckelmans en vader van Mona Lembrechts melden. Voor de leden die Livien en Mona hun steun en medeleven willen betuigen door de uitvaart bij te wonen vragen we dit in burger kledij te doen .Op aanvraag van de familie zal er niets vanuit de kring georganiseerd worden. De uitvaart zal plaatsvinden op vrijdag 31 januari om 10,00 uur in de aula Van Den Broeck  Hannekenshoek  39  2200 Herentals.

We wensen Livien  , Mona  en de familie veel strekte toe en mogen onze welgemeende medeleven hun een troost zijn.

Het bestuur.

Scan_20200124 (2)

<<< Terug naar overzicht
© 2018 Alle rechten voorbehouden. Vriendenkring 3 Para - Regionale Tielen     I      Privacybeleid      I      Admin Panel