Home

 

Voorwoord voorzitter,

 

Beste bezoeker,

 

Ik heb het genoegen jullie welkom te heten op onze website. Als vriendenkring zijn wij gestart op 1 juli 1998 zoals je kan lezen bij de historiek. Om toen, onze leden op de hoogte te houden van nieuws uit onze kring, het Bataljon, evenementen, enz. hadden wij drie, vroeger vier, ledenbladen per jaar.

Nog steeds verschijnt ons tijdschrift “In Illo Tempore“ aan onze leden. Maar met de moderne tijden zoals men dat wel eens durft te noemen, hebben enkele bestuursleden het initiatief genomen om een eigen website, gericht op onze vriendenkring en het 3 bataljon Parachutisten, te maken.

Het geeft ons uiteraard de gelegenheid korter op de bal te spelen en op die manier ook met onze tijd mee te gaan. De VrKr naar de 21e eeuw.

We kunnen dit natuurlijk niet alleen en daarom reken ik op een grote inbreng van onze leden, het is tenslotte jullie website en als we samen aan de kar trekken in dezelfde richting gaan we een heel eind geraken. Ik doe dan ook een oproep, om vragen, suggesties of wat dan ook, te posten via ons contactformulier wat je op de site kan vinden.

Heb je interessant nieuws, voorstel om iets te plaatsen, ben je op zoek naar oude collega’s, wil je hulp bij een reünie, enz. Laat het ons weten en wij zullen graag helpen.

Er rest mij nog jullie veel leesplezier te wensen en hopelijk zien wij elkaar op één van onze volgende activiteiten.

 

De Voorzitter

 

Pol Ooms

 

 

Bar-Bottom
© 2024 Alle rechten voorbehouden. Vriendenkring 3 Para - Regionale Tielen     I      Privacybeleid      I      Admin Panel