Overlijden De Strooper Désiré

geplaatst op 19 juni 2020 Overlijdensberichten

Beste vrienden,

AankondigingFaire-Part_ DE STROOPER – CopyTot onze grote spijt moeten we na een lange en pijnlijke ziekte op 86 jarige leeftijd het overlijden van Désiré De Strooper melden , hij was sinds enkele jaren lid van onze kring. Als parachutist in 1952 -1954  gekazerneerd  bij 1°Para in Diest, zoals je op de overlijdingbrief kan lezen had Désiré een  rijk en gevuld leven. .Voor de leden die Désiré een waardig afscheid willen bezorgen zullen we op DONDERDAG 25 JUNI 2020  om 09,30 uur ten laatste samen komen  aan de Sint-Jozefkerk ‘T Radplaats – 1070 Anderlecht. We zullen in ANPCV kledij aanwezig zijn ,zij die geen uniform bezitten word gevraagd om hun rode of groene muts te dragen. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe met het verlies van Désiré.

Het Bestuur.

AankondigingFaire-Part_ DE STROOPER – Copy

 

 

<<< Terug naar overzicht
© 2021 Alle rechten voorbehouden. Vriendenkring 3 Para - Regionale Tielen     I      Privacybeleid      I      Admin Panel